Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.


Koiramme/ Nartut

Niiländer Eden Rose

Niiländer Morden Amorette

Tipsulan Aino Adalmiina

Tipsulan Beaty Belinda

Tipsulan Cindy Cecilia

Tipsulan Coco Charlotta

Seuraa tipsujemme elämää Facebookissa

Instagram:@tipsutassut

 

 

Kasvattaja

Nimeni on Maija-Liisa Vuorinen. Kasvattajakurssin suoritin 2018. Kennelnimen sain 2019 tammikuussa. 

Ensimmäisen tipsuni sain jo vuonna 1988 . Koiran nimi oli Missflame. Siitä lähtien tipsu on ollut aina se yksi ja oikea koirarotu minulle. Rakastan tipsuja. Ne ovat niin äärettömän huomionkipeitä, hellyyttäviä, ovelia, älykkäitä, uskollisia, valppaita ja jääräpäisiä. 

Elinikäisenä haaveenani on ollut oman kennelin perustaminen ja terveiden koirien jalostus. Olen kiinnostunut nimenomaan tiibetinspanieleiden kasvatuksesta.

Asumme rauhallisella alueella omakotitalossa. Meillä koirat ovat perheenjäseniä ja asuvat, nukkuvat siellä missä ihmisetkin. Ne voivat ulkoilla vapaasti aidatulla alueella. 

 Koirat kulkevat joskus mukanani töissä. Olen kotipalveluyrittäjä ja asiakaskunta on pääasiassa vanhuksia. He ilahtuvat kovin pienten karvakavereiden vierailuista.

Kaikille jalostuskoirilleni tehdään silmä-ja polvitarkastukset sekä jatkossa lonkkakuvaukset. Myös PRA3-geenitesti tehdään tarvittaessa. 

Käytän jalostukseen vain terveitä, sopivia, hyväluonteisia koiria. Pennuille etsin hyvän, rakastavan ja turvallisen kodin. 

Näyttelyissä käyn mahdollisuuksien mukaan eli harvemmin.

Noudatan jalostuksessa Tiibetinspanielit ry:n jalostusohjesääntöä.

Missflame "Lili"Missflame "Lili"